With a maximum of effort, you can find water in the desert.

AMBER HENDRIKS

Geen succes zonder motivatie.
Topwerk afleveren is niet vanzelfsprekend. Een noodzakelijk ingrediënt om dit te bereiken is motivatie. Mijn jonge leeftijd maakt dat ik enorm gedreven en met een lawine aan energie de belangen van ons cliënteel behartig. Elk dossier met een arendsoog bekijken, beschouw ik als een wezenlijk onderdeel van mijn opdracht. De competitieve persoonlijkheid en aangeboren winnaarsmentaliteit heb ik tijdens mijn jeugd ontwikkeld in de vele sporttakken die ik beoefende.

Vertrouwen.
Zonder vertrouwensband is progressie weinig haalbaar. Een cliënt dient te kunnen vertrouwen op zijn raadsman. Mijn sociale vaardigheden slijpen een vertrouwensband in mijn contacten die in een klimaat van wederzijds respect perfect kan aarden. Stiptheid, beschikbaarheid en eerlijkheid omsingelen deze confidentialiteit als waardevolle partners.

Verbreed je horizon.
Ik schenk uitermate veel focus aan het dagdagelijks verruimen van mijn visie. Ik ben dankbaar voor de vele leerrijke plaatsen die ik wereldwijd reeds mocht ontdekken. Het feit dat ik tevens in Frankrijk gewoond en gestudeerd heb, waar het Belgisch recht heel veel inspiratie uit distilleert, zorgde niet alleen voor een open blik, doch ook voor een gevarieerde waaier van kennisbronnen en creativiteit.

Trendy.
Ik hou enorm van diversiteit en dit is ook zeker een reden waarom ik mijn hart heb verloren aan de magische stad Antwerpen. Ik laat me dan ook graag onderdompelen in de koffiebars waar ‘so called hipsters’ van hun macchiato nippen of restaurants waar de wereldkeuken je mee op reis neemt. Ik laat me hierbij graag verrassen. Zelden kies ik een voorspelbaar gerecht uit de kaart, tenzij de klassieke Belgische friet me toch weer kan verleiden, uiteraard.

Ook de mode-scene in Antwerpen fascineert me sterk. In een recordtempo de perfecte combinaties uitkiezen op verscheidene adresjes van ‘locals’ doet me stralen en vergroot m’n zelfvertrouwen.

Fair trial.
Ik beschouw het strafrecht als de meest bijzondere en ingrijpende rechtstak. Er ontstaat vaak een immense impact op het leven van verschillende personen. Hierbij denken we in eerste instantie aan een slachtoffer die zware schade ervaart maar ook verdacht worden van een misdrijf en het verliezen van je vrijheid zorgt voor een shockeffect. Het recht op een eerlijk proces etaleert de stand van een rechtsstaat. Ik beschouw het als mijn plicht hier mee over te waken.

 twitter   Twitter

 

in   Linkedin

Amerikalei 122
2000 Antwerpen
info@souidi.be
03 337 09 37