The Souidi Sessions

In 2017 maakten de broers Souidi in een koffiebar op het Antwerpse Zuid de voorlopige balans op van hun carrière. Ze voelden zich enorm dankbaar voor de kansen en het vertrouwen die ze in de loop der jaren van ontelbare mensen hadden gekregen. Daarom wilden ze graag iets terugdoen en op structurele wijze goede doelen ondersteunen: de vzw Support by Souidi Foundation zag het levenslicht.

Sinds 1 juni 2022 bouwen de broers de professionele en ambitieuze podcast “The Souidi Sessions” uit waarbij ze tal van boeiende persoonlijkheden uitnodigen om een gesprek te voeren over passie, leven, mens en maatschappij. Elke gast stelt een goed doel voor dat hij of zij wil steunen. De luisteraars en kijkers van de Souidi Sessions-podcast kunnen hun bijdrage storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976.

Op het einde van elk jaar worden de verzamelde opbrengsten onder de verschillende goede doelen verdeeld. Wil u weten wie er te gast is in de volgende Souidi Sessions? Hou onze Facebook-pagina, website en het Instagram-profiel van Mr. Omar Souidi dan zeker in de gaten!

The Souidi Sessions

#1 Alex Agnew & Omar Souidi

Sinds hij als eerste Belg ooit het Leids Cabaret Festival won in 2003, begon hij aan een veroveringstocht doorheen comedyland. Hij kroonde zich officieel tot de King of Comedy door als eerste comedian ooit in het Sportpaleis op te treden (12 keer uitverkocht), hij was ook zanger van DIABLO BLVD en sinds 2018 glijdt hij samen met zijn sidekick Andries BECKERS in maar liefst 1 miljoen oren per maand met hun wekelijkse podcast “Welcome to the AA”.

Een knaller van formaat om onze podcast-serie mee te openen. Welcome Alex!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het VUB Yamina Krossa Fonds. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Alex Agnew

Amerikalei 122
2000 Antwerpen
info@souidi.be
03 337 09 37