The Souidi Sessions

In 2017 maakten de broers Souidi in een koffiebar op het Antwerpse Zuid de voorlopige balans op van hun carrière. Ze voelden zich enorm dankbaar voor de kansen en het vertrouwen die ze in de loop der jaren van ontelbare mensen hadden gekregen. Daarom wilden ze graag iets terugdoen en op structurele wijze goede doelen ondersteunen: de vzw Support by Souidi Foundation zag het levenslicht.

Sinds 1 juni 2022 bouwen de broers de professionele en ambitieuze podcast “The Souidi Sessions” uit waarbij ze tal van boeiende persoonlijkheden uitnodigen om een gesprek te voeren over passie, leven, mens en maatschappij. Elke gast stelt een goed doel voor dat hij of zij wil steunen. De luisteraars en kijkers van de Souidi Sessions-podcast kunnen hun bijdrage storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976.

Op het einde van elk jaar worden de verzamelde opbrengsten onder de verschillende goede doelen verdeeld. Wil u weten wie er te gast is in de volgende Souidi Sessions? Hou onze Facebook-pagina, website en het Instagram-profiel van Mr. Omar Souidi dan zeker in de gaten!

The Souidi Sessions

#6 Geert Hoste & Mounir Souidi

Tussen 1992 en 2016 was hij op nieuwjaarsdag voor meer dan 1,5 miljoen Vlamingen de vaste tv-afspraak met zijn eindejaarsconference. Op excellente wijze vertelt hij hoe de succesvolle carrière startte als straatartiest, tussendoor werd deelgenomen aan Parijs-Dakar, een film met wijlen Jean-Pierre Van Rossem werd gedraaid, gaandeweg zijn zaalshows vorm kregen en waarom gestopt werd op een hoogtepunt. Welcome sir Geert Hoste!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van Amnesty International. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Geert Hoste

#5 Steven Wullaert & Omar Souidi

De gast van vandaag was factueel de allereerste gast van The Souidi Sessions ooit. In september 2017 verwende deze vleesgeworden wijngids een live publiek in The Last Round met het delen van zijn kennis. In 2012 werd hij gekroond tot allerbeste sommelier van het land. Reeds sinds 2007 baat hij zijn eigen wijnhandel ‘Vinum Ganda’ uit. In 2017 maakte hij zijn droom waar door met ‘Vintage’ zijn eigen restaurant te openen. Sinds mei 2022 mag hij zich van Michelin uitbater van een sterrenzaak noemen. De ideale gelegenheid om deze Gentenaar aan het grote publiek voor te stellen. Welcome sir Steven Wullaert!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi Session met Steven Wullaert

#4 Inge Onsea & Mounir Souidi

Ze was jarenlang actief op de catwalk en richtte in 1999 haar eigen modelabel op, Essentiel Antwerp. Een bescheiden start met 4 t-shirts in 20 kleuren is na twee decennia uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd modehuis met winkels tot in Zuid-Korea en New-York. Met een aanstekelijk enthousiasme en grappige anekdotes vertelt niemand minder dan Miss. Inge Onsea herself over haar inspiraties, de mooie en moeilijke momenten van een mode-ontwerpster en haar tv-optredens in “Tien om te zien” en “De Verraders”.

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van “VZW Kindergeluk”. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Inge Onsea

#3 Erik Van Looy & Omar Souidi

De droomgast van vandaag is geboren en getogen in 2100 Deurne, de officieuze broer van Gabriel Byrne, studeerde af aan het RITCS om vervolgens het Vlaamse filmlandschap naar een ongezien niveau te tillen. De lat werd steeds hoger gelegd, het begon bescheiden met kortfilms als Dokter Tritsmans en Yuppies, om vervolgens alle registers open te trekken met Ad Fundum, Shades, De Zaak Alzheimer, Loft, The Loft en De Premier. Tussendoor werkte hij op de lachspieren van wereldtoppers in zijn filmrubriek in De Laatste Show. Inmiddels is hij ook al ruim 18 jaar lang presentator van het meest succesvolle televisieprogramma uit de Vlaamse televisiegeschiedenis, toonde hij z’n verborgen zangtalent in ‘The Masked Singer’ en toert hij met zijn theatershow ‘Verslaafd’ doorheen gans Vlaanderen. Hoog tijd om deze boeiende man op de biechtfauteuil van The Last Round te draperen en hem de vragen te stellen die hij in interviews nog niet eerder kreeg voorgelegd. Welcome sir Erik Van Looy!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van de vzw Stisa. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Erik Van Looy

#2 Gust Verwerft & Mounir Souidi

Hij volgde zowaar meer dan 1000 (!) assisenzaken op de voet. Van minuut één tot minuut laatst was hij getuige van de meest gemediatiseerde en besproken assisenprocessen. De zaken Clottemans (“parachutemoord”), Kim De Gelder, Hans Van Themsche, de Kasteelmoord, de zaak-Aquino of recent nog het dossier van Alexander Dean… ze kennen geen geheimen voor gerechtsjournalist Gust Verwerft. Hij komt in zijn gekende stijl niet alleen zijn inzichten delen, maar ook vuurt hij de ene na de andere verbijsterende anekdote op ons af. De tweede aflevering van The Souidi Sessions kent aldus een gedroomde gast voor voor alle fans van ‘True Crime’. Welcome sir Gust Verwerft!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van ‘Fighters Against Cancer’. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Alex Agnew

#1 Alex Agnew & Omar Souidi

Sinds hij als eerste Belg ooit het Leids Cabaret Festival won in 2003, begon hij aan een veroveringstocht doorheen comedyland. Hij kroonde zich officieel tot de King of Comedy door als eerste comedian ooit in het Sportpaleis op te treden (12 keer uitverkocht), hij was ook zanger van DIABLO BLVD en sinds 2018 glijdt hij samen met zijn sidekick Andries BECKERS in maar liefst 1 miljoen oren per maand met hun wekelijkse podcast “Welcome to the AA”.

Een knaller van formaat om onze podcast-serie mee te openen. Welcome Alex!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het VUB Yamina Krossa Fonds. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Alex Agnew

Amerikalei 122
2000 Antwerpen
info@souidi.be
03 337 09 37