The Souidi Sessions

In 2017 maakten de broers Souidi in een koffiebar op het Antwerpse Zuid de voorlopige balans op van hun carrière. Ze voelden zich enorm dankbaar voor de kansen en het vertrouwen die ze in de loop der jaren van ontelbare mensen hadden gekregen. Daarom wilden ze graag iets terugdoen en op structurele wijze goede doelen ondersteunen: de vzw Support by Souidi Foundation zag het levenslicht.

Sinds 1 juni 2022 bouwen de broers de professionele en ambitieuze podcast “The Souidi Sessions” uit waarbij ze tal van boeiende persoonlijkheden uitnodigen om een gesprek te voeren over passie, leven, mens en maatschappij. Elke gast stelt een goed doel voor dat hij of zij wil steunen. De luisteraars en kijkers van de Souidi Sessions-podcast kunnen hun bijdrage storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652.

Op het einde van elk jaar worden de verzamelde opbrengsten onder de verschillende goede doelen verdeeld. Wil u weten wie er te gast is in de volgende Souidi Sessions? Hou onze Facebook-pagina, website en het Instagram-profiel van Mr. Omar Souidi dan zeker in de gaten!

The Souidi Sessions

#33 Bram Moszkowicz meets Omar & Mounir Souidi

Gedurende bijna drie decennia gold Bram Moskowicz als een van de meest spraakmakende advocaten van Nederland. De naam Moskowicz bleek in Nederland op een gegeven moment zelfs bekender dan het merk Coca Cola. Hij verdedigde ontelbare bekende (en minder bekende) cliënten zoals de in 2003 vermoorde Heineken-ontvoerder Cor van Hout, de Surinaamse legerleider en hoofdverantwoordelijke van het bloedbad van Moiwana Desi Bouterse, de vermoorde en controversiële vastgoedmagnaat Willem Endstra, de recent tot levenslang veroordeelde crimineel Willem Holleeder en politicus Geert Wilders. Bram Moskowicz werd tijdens z’n carrière uitgenodigd door menig Nederlands televisieprogramma om de juridische duiding te verzorgen, waardoor weinig benijdenswaardige vakgenoten jaloers en afgunstig werden op zijn succes en hem bekritiseerden.

In 2013 viel, althans voorlopig, het doek voor Bram als advocaat. Hij werd geschrapt van het tableau en mag sindsdien zijn passie en onmiskenbaar talent niet meer uitoefenen. In de juridische wereld valt vaak te horen dat hij de rekening gepresenteerd kreeg omdat er tegen te veel schenen geschopt werd en hij meer in de kijker liep dan sommige van zijn confrères lief was. Mensen met kennis van zaken getuigden in de documentaire ‘erop of eronder’ dat de schrapping een manifest buitenproportionele sanctie vormde, ook al is het voor elkeen duidelijk, Bram Moskowicz incluis, dat hij ernstige fouten gemaakt heeft die hij nooit nog mag of zal herhalen. Bram laat zich vanzelfsprekend niet zomaar de mond snoeren en heeft zich de afgelopen periode o.m. tot het geschreven woord gewend en een aantal boeiende boeken gepubliceerd, zowel fictie als non-fictie. Tevens is hij actief als juridisch adviseur bij het gekende strafrechtkantoor Hoogervorst Strafadvocatuur. Bij The Souidi Sessions doet hij het als vanouds: messcherp maar charmant, bevlogen en onderbouwd maar steeds met de nodige zin voor humor!

Van harte welkom, Sir Abraham ‘Bram’ Moskowicz!

Bram Moskowicz woont en werkt uiteraard in Nederland, zodat hij ook een prachtig goed doel uit Nederland heeft uitgekozen dat we mogen en zullen ondersteunen. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 81% van deze kinderen de eerste vijf jaar na de diagnose. Mede dankzij de onderzoeken die KiKa financiert, want zo’n 20 jaar geleden lag dit nog rond de 72%. Een duidelijk bewijs dat onderzoek écht helpt en 100% kans op genezing steeds dichterbij komt.
KiKa investeert in onderzoek rond verschillende thema’s, zoals betere medicijnen, minder pijn tijdens behandelingen, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven voor patiënten, ook na behandeling. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat investeert in onderzoek dat zich specifiek richt op alle vormen van kinderkanker.

Jullie kunnen dit prachtige goede doel mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van dit derde seizoen (waarvan dit dus de laatste aflevering is) worden alle bijdragen van seizoen 3 verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in kalenderjaar 2023 hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Bram Moszkowicz

#32 Warre Thomas & Omar Souidi

Omdat we in tijden van warmste weken leven, hebben we een uitermate hartverwarmende aflevering voor jullie in petto. Het is – om verschillende redenen – een heel speciale aflevering. Voor het eerst heeft Omar niet één, maar twee toppers te gast. Een van hen is meteen ook de allerjongste gast ooit uit de geschiedenis van onze podcast voor het goede doel. Warre Thomas is amper 10 jaar, maar charmeert iedereen met zijn boeiende persoonlijkheid en eloquente talenten. Omar ontmoette Warre in december 2022 voor het eerst wanneer hij met de vzw Stisa speelgoed ging uitdelen in het kinderziekenhuis in Gent. Warre had kort voordien te horen gekregen dat hij Ewing-sarcoom heeft, een zeldzame maar zeer kwaadaardige vorm van botkanker. Warre maakte ontzettend veel indruk op Omar met zijn strijdvaardige houding en de ronduit impressionante manier waarop hij de strijd tegen dit monster sterk kon verwoorden. Ze hielden contact en Warre bleek ook zeer geïnteresseerd in podcast. Inmiddels heeft hij zelf z’n eigen podcastkanaal opgericht (Hope – de podcast, aanrader!) en komt hij bij ons samen met zijn prachtige mama Veerle vertellen over wat hij allemaal heeft meegemaakt en hoe hij hiermee omgaat. Van harte welkom, Sir Warre Thomas en Mrs. Veerle Cnudde!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds. Dit goede doel is uiteraard bekend bij het publiek en met hun projecten proberen ze de levenskwaliteit van de kinderen die met een zware kankerdiagnose geconfronteerd worden en hun gezin te verbeteren. Daarnaast hebben ze ook oog voor lotgenotencontact, de kwaliteit van de zorg en wetenschappelijk onderzoek om nieuwe behandelingen te vinden. Jullie kunnen dit uiterst waardevolle goede doel mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Toon jullie groot kersthart, maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden. Merry Christmas!

Dank aan Tribune 2 Artist Management om deze podcast mogelijk te maken.

Souidi sessions met Warre Thomas

#31 Toby Alderweireld & Omar Souidi

Zondag 4 juni 2023 is een dag die voor eeuwig in het geheugen van de Belgische voetballiefhebbers gegrift zal staan en (dixit Peter Vandenbempt) niet mooier kon geschreven worden. Nadat Toby Alderweireld als profvoetballer furore maakte in de allerbeste clubs van buitenlandse topcompetities keerde hij terug naar zijn Antwerpen met één doel voor ogen: de Champions League naar Deurne-Noord halen. Hij realiseerde deze missie en hoé!? Met een wereldgoal in de allerlaatste seconden (93:33) van de competitiejaargang 2022-2023 bracht hij de Antwerp-supporters in 1 flits van de hel naar de hemel. Toby speelde in zijn carrière twee Champions League-finales en een halve finale op het Wereldkampioenschap, maar noemde deze titel met R. Antwerp F.C. toch zijn absolute hoogtepunt. Hoog tijd om terug te blikken en vooruit te kijken met één van de allersympathiekste voetballers ter wereld. Keert hij nog terug naar de Rode Duivels? Hoe was het om met Simeone en Mourinho te werken? Wordt Antwerp zijn laatste club? Ook zijn zakelijke nevenactiviteiten én zijn grote liefde voor vrouw en kinderen komt ruim aan bod. Van harte welkom, Sir Toby Alderweireld!

Toby heeft de vzw Villa Max uitgekozen als goed doel. VillaMax is een warme organisatie die gezinnen met een ernstig ziek kind een unieke en kosteloze vakantie aanbiedt. Als één van de kinderen ernstig ziek is heeft dit een grote impact op het hele gezin. Samen een weekje er tussenuit, weg van dokters en ziekenhuizen is dus zeker niet evident. VillaMax maakt dit voor hen mogelijk. Jullie kunnen dit prachtige goede doel mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Toby Alderweireld

#30 Kristof Cuppens & Mounir Souidi

Straight-Line Leadership: een methodologie gecreëerd door de Amerikaan Dusan Djukich om een krachtig leven te leiden. Een levenswijze die niet bestaat uit het nemen van ijskoude douches om vier uur ‘s ochtends of zachte conversaties met holistisch geknuffel, maar uit het bepalen van levensdoelen die bereikt worden door een scherpe ingesteldheid. In deze aflevering is één van de bezielers te gast waarbij uiterst vlot en met grappige anekdotes wordt toegelicht dat iedereen tijd heeft om succesvol te ondernemen, voldoende te sporten en warme aandacht te schenken aan het gezin. Enige voorwaarde: je moet ervoor kiezen. Welcome Sir Kristof Cuppens!

Deze aflevering is ten voordele van AAP vzw en de vzw Kietelt. Jullie kunnen de vzw AAP en de vzw Kietelt mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Dank aan Tribune 2 Artist Management om deze podcast mogelijk te maken.

Souidi sessions met Kristof Cuppens

#29 Peter De Graef & Omar Souidi

Acteur, theatermaker en auteur Peter De Graef begon (dixit hemzelf) ‘verfrommeld’ aan het leven. Vanop afstand bekeken is dat nog zeer eufemistisch uitgedrukt. Zijn moeder overleed toen hij amper zeven weken oud was. Z’n vader leed aan borderline en polio. Hij was jarenlang verslaafd aan alcohol en drugs en was op een gegeven dag vastbesloten om afscheid te nemen van alles en iedereen en uit het leven te stappen. Alles was voorbereid maar gelukkig deed hij dat toch niet en bouwde hij uiteindelijk een leven uit waarin hij eenieder trakteert op een reis doorheen z’n levensinzichten en verworven wijsheden. Elk jaar gaat hij gedurende drie weken op retraite om één te worden met de natuur en op zoek te gaan naar de binnenkant van z’n ziel. Hij houdt dan zit-sessies. Vandaag hebben we de eer om hem in de sofa van The Last Round te laten zitten, te gast bij Omar. Kijk, luister en geniet van dit enorm diepzinnige gesprek. Van harte welkom, Sir Peter De Graef!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van de vzw Re-Member. Dit goede doel heeft een andere aanpak uitgewerkt voor het omgaan met jongeren/jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Bij Re-Member is men ervan overtuigd dat minstens 30% van de jongeren in de jeugdpsychiatrie daar eigenlijk niet thuis horen. Existentiële vragen worden al te snel gepsychiatriseerd. Bij deze vzw wordt op zoek gegaan naar verbinding tussen jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg en kan elke jongere en jongvolwassene zich meteen aanmelden zonder een doorverwijzing van arts of psycholoog. Jullie kunnen dit uiterst waardevolle goede doel mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Peter De Graef

#28 Sergio Herman & Omar Souidi

We leven in een land met heel veel getalenteerde chefs. De naam die in België de voorbije twintig jaar samen met Peter Goossens het meest aan de top van het culinaire firmament werd gesitueerd is zonder enige twijfel Sergio Herman. Het grote publiek leerde hem ook kennen door z’n mediagenieke feel en participatie in menig televisieprogramma. Hij verzamelde in zijn leven meer sterren dan hij vingers aan z’n hand heeft prijken. Op amper 36-jarige leeftijd bekroonde Michelin zijn restaurant Oud Sluis met de maximale drie sterren. In 2010 schreef hij geschiedenis door pas als 2de kok ter wereld (!) en eerste kok in de Benelux met de perfecte 20/20-score bekroond te worden door GaultMillau. Niet alleen op culinair vlak is deze man wereldtop, ook als persoonlijkheid valt hij bij eenieder in de smaak omwille van z’n gulle lach, gevoel voor humor, stijl en de puurheid waarmee hij in het leven staat. Van harte welkom, Sir Sergio Herman!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Deze vzw streeft naar een samenleving die met dementie kan omgaan zodat elk mens die met dementie te maken heeft, zich niet alleen gewaardeerd maar zeker ook ondersteund voelt. Jullie kunnen dit expertisecentrum mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Sergio Herman

#27 Rik Torfs & Mounir Souidi

Onze gast wordt momenteel druk bevraagd over de docu ‘godvergeten’ waarin het seksueel misbruik in de kerk aan bod komt. Er zijn evenwel diverse redenen waarom we Prof. Rik Torfs graag laten plaatsnemen in the last round: hij vertolkt zijn standpunten steeds gefundeerd, op welbespraakte wijze en voorzien van een vleugje sarcasme en is auteur van het boek ‘Tijdgeest’ dat recent verscheen. In deze podcast belichten we o.m. de zeden van de huidige tijd die gekenmerkt wordt door een beperking van de vrije meningsuiting, genderfluïditeit en de cancelcultuur van mensen die verdacht worden van grensoverschrijdend gedrag. Welcome Professor Rik Torfs!

Ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden VZW. Jullie kunnen het Belgisch Centrum voor Geleidehonden VZW mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Dank aan Tribune 2 Artist Management om deze podcast mogelijk te maken.

Souidi sessions met Rik Torfs

#26 Paul Jambers & Omar Souidi

Oh, welcome Season 3! Na een heerlijk deugddoende zomerbreak hebben Mounir en Omar er ontzettend veel zin in om jullie alweer op kraakverse sessies te trakteren! Omar bijt met aflevering 26 van The Souidi Sessions in dit nieuwe seizoen de spits af met een klepper van formaat. De meest besproken, controversiële, succesvolle en tot de verbeelding sprekende televisiemaker van de jaren ’90 komt over de vloer. Paul Jambers was niet alleen een vleesgeworden kijkcijferkanon waar vele concullega’s stikjaloers op waren, maar vooral ook een crème van een persoonlijkheid die niemand onberoerd liet en erin slaagde om tot de kern van de Vlaamse ziel door te dringen. Hij bleek de gedroomde blikopener voor potjes die al decennialang gedekt moesten blijven en toverde de Vlaamse huiskamers om in een oord van verbazing door de meest opvallende kroongetuigen te bevragen. Welcome Paul JAMBERS!

Deze aflevering is ten voordele van ‘Licht en Liefde’. Deze organisatie helpt slechtziende en blinde mensen om een kwaliteitsvol leven uit te bouwen. Ze ijveren bovendien voor een ‘inclusieve’ samenleving, waar aan iedereen gedacht is – ook aan wie slecht ziet. Licht en Liefde is al actief sinds 1923. Jullie kunnen Licht en Liefde mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden. Dank aan Tribune 2 Artist Management om deze podcast mogelijk te maken.

Souidi sessions met Paul Jambers

#25 Dirk De Wachter & Omar Souidi

Sinds Dirk De Wachter met het boek ‘Borderline times’ een van de meest sensationele bestsellers van de laatste decennia scoorde, veroverde deze ‘psychiater des Vaderlands’ België en Nederland in geheel unieke ‘De Wachteriaanse’ stijl. Op zeer menselijke en begrijpelijke wijze legt hij de meest complexe psychiatrische diagnoses en maatschappelijke problemen uit. Ook de culturele en maatschappijkritische inzichten van deze lookalike van Nick Cave zijn een bijzonder verhelderend, origineel en deugddoend medicijn in deze chaotische tijden waarin heel veel onduidelijkheid is ontstaan. Recent werd hij zelf patiënt wanneer hij te horen kreeg dat hij kanker had. Hij bracht verslag uit van de zware strijd die kankerpatiënten leveren in het bijzonder indrukwekkende boek ‘Vertroostingen’. Van harte welkom Heer Verdrietdokter, Welcome Sir Dirk De Wachter!

Deze aflevering is ten voordele van child-help. Child-Help ontstond uit de solidariteit tussen mensen die met spina bifida en/of een hydrocefalie geconfronteerd werden in België en hun lotgenoten in het Zuiden. Zij voelen zich betrokken met hen omdat ze weten hoe complex het is om een kind met een aangeboren handicap op te vangen en te begeleiden naar een volwaardig en zelfstandig leven. Jullie kunnen child-help mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Dirk De Wachter

#24 Jurgen Lijcops & Mounir Souidi

Bij de laatste ceremonie van de prestigieuze Michelin Gids behaalde zijn Antwerpse restaurant Glass, op dat ogenblik slechts 4 maanden geopend, reeds een eerste ster. Geen unicum voor onze gast die eerder ook met zijn andere restaurants Michelin-sterren wist te verzamelen. Gezien zijn jarenlange ervaring en kennis werd hij recent gevraagd om de prachtige bar in het nieuwe hotel botanic te Antwerpen te stylen en op te starten. Welcome Sir Jurgen Lijcops!

Deze aflevering is ten voordele van Fighters Against Cancer. Jullie kunnen Fighters Against Cancer mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Jurgen Lijcops

#23 Peter Hartoch & Omar Souidi

De wereldwijde fascinatie voor True Crime lijkt haast ontembaar. Wat trekt mensen zo aan in waargebeurde verhalen uit het criminele circuit? En hoe gaat het er in het echt aan toe? Hoe denkt en leeft een Assisenvoorzitter? Is een volksjury nog van deze tijd? En wat met de internering van geesteszieken? Hoe denkt een seriemoordenaar? Schuilt er in elk mens een potentieel moordenaar? Hoe streng worden moorden eigenlijk bestraft? Verandert een rechter soms van gedacht in de loop van een proces? En hoe reageert raadsheer Peter Hartoch op de uitspraken van Hans Rieder omtrent wrakingen? Jullie ontdekken het in Omar’s favoriete Souidi Session waarin persmagistraat en Voorzitter van het Hof van Assisen Peter Hartoch in z’n ziel laat kijken!

Deze aflevering staat in het teken van de vzw Touché. Al wie graag op zoek wil naar een manier om zijn / haar kwaadheid, frustraties, agressie positief in te zetten, is warm welkom bij Touché. Met oplossingsgerichte begeleiding, vormingen, workshops, bokssessies, creatieve projecten, verstillingsactiviteiten en campagnes gaat Touché aan de slag met mensen om samen hun boosheid om te zetten in positieve kracht. Jullie kunnen Touché mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Peter Hartoch

#22 Jelle Van Damme & Mounir Souidi

Op amper achttienjarige leeftijd verhuisde onze gast van het toenmalige GBA naar het grote Ajax Amsterdam om te voetballen met sterren zoals Zlatan Ibrahimovic en Wesley Sneijder. Nadien zal hij een prachtige carrière uitbouwen bij Southampton, Werder Bremen, Anderlecht, Wolverhampton, Standard, LA Galaxy en Antwerp. Een einde in mineur volgt bij de club waar het oorspronkelijk begon, Sporting Lokeren. De voetbalschoenen gaan aan de haak om een nieuwe carrière uit te bouwen als voetbalmakelaar. Welcome Sir Jelle Van Damme.

Deze aflevering is ten voordele van het dierenasiel Genk. Jullie kunnen het dierenasiel Genk mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Jelle Van Damme

#21 Sam De Graeve & Omar Souidi

Sam De Graeve, dames en heren! De man die in z’n jonge jaren zijn talenknobbel liet masseren van de Ardennen tot in Kaiserslautern en de Britse velden. Een avontuurlijke improvisator die met z’n vierjarige dochter al liftend naar Santiago de Compostela reisde, z’n vader beter leerde kennen terwijl ze de muur van Hadrianus trotseerden; en dat gelukkig ook nog eens allemaal in heerlijke brieven heeft gegoten. Ondanks een jeugd met pieken en dalen, kroonde hij zich tot Germanist en werd hij opgepikt door legende Jackie ‘Zaki’ Dewaele. Hij werd vervolgens hoofdredacteur van Humo, eindredacteur van De Slimste Mens ter Wereld, creatief directeur van Woestijnvis en uitgever bij Borgerhoff & Lamberigts. Ontdek en geniet!

Deze aflevering is ten voordele van Homaar vzw. Homaar is een plek in Wetteren waar je als jongere tussen 16 en 23 jaar even ruimte krijgt. Je kan gedurende één of twee weken overdag terecht in het huis om even op adem te komen, therapieën te volgen, stil te staan en erna met ‘goesting’ verder te kunnen gaan. Er wordt actief aan de slag gegaan, zodat je al je talenten kan (her)ontdekken en die sterktes kan gebruiken op school, in je opleiding, thuis, in je relatie of op je job. Jullie kunnen Homaar mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Sam De Graeve

#20 Noël Slangen & Mounir Souidi

Bekend als belangrijkste adviseur van voormalig premier Guy Verhofstadt en spindoctor van Open VLD. Niemand had kunnen voorspellen dat onze gast in deze session een speler zou worden op dit niveau. Opgegroeid in een vierdewereldgezin waarbij het, naast financiële armoede, ook aan ouderliefde ontbrak. Hij zei de schoolbanken vaarwel in het 5de middelbaar om vervolgens op eigen kracht uit te groeien tot een succesvol ondernemer en één van de belangrijkste politiek adviseurs die ons land gekend heeft. Welcome Sir Noël Slangen!

Deze aflevering is ten voordele van het Kinderarmoedefonds. Jullie kunnen het Kinderarmoedefonds mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Noël Slangen

#19 Axel Daeseleire & Omar Souidi

Jan Verplancke (Matroesjka’s), Frans Van Reeth (Dief!), den Tits (Ad Fundum), Ben Vanneste (Flikken), Erik Coppens (Vermist), Frank Slaets (Fair Trade) en “zichzelf” (Auwch_). Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele legendarische rollen die Axel Daeseleire de voorbije decennia heeft vertolkt. Toch is hij veel meer dan acteur alleen, hij is ook tv-host, schilder en dj. Met topchef Sergio Herman trok hij letterlijk over de grens. Tijdens Corona deed hij dat figuurlijk, wanneer hij het duel aanging met Pietje de dood. Het hing aan een zijden draadje maar hij overleefde en begon aan z’n tweede leven. Inmiddels is hij na een zwaar motorongeval in Thailand aan z’n derde leven begonnen. Hoog tijd om deze kunstenaar die het leven celebreert met open armen te ontvangen in The Last Round, dacht Omar. Veel kijk- en luisterplezier!

Deze aflevering is ten voordele van Moeders voor Moeders vzw. Dit goed doel zet zich sinds 1992 in voor de armsten in Vlaanderen. Meer dan 160 vrijwilligers verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel zeer moeilijk hebben. Jullie kunnen Moeders voor Moeders mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Axel Daeseleire

#18 Hans Rieder & Mounir Souidi

De beste en meest besproken strafpleiter van de afgelopen decennia wordt met open armen verwelkomd in the last round. De begenadigde ‘procedurepleiter’ was de uitverkoren gast voor Mounir toen de podcast van start ging. Hans licht toe waarom procedurefouten moeten worden afgestraft, hoe hij in de nasleep van de zaak Van Noppen plots zelf in de cel werd opgesloten, waarom het Hof van Assisen waardevol is, of advocaten er vroeger harder tegenaan gingen, het belang van een wraking van een rechter en welke ambities hij nog heeft na een rijk gevulde carrière.

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van stichting Kom Op Tegen Kanker. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Hans Rieder

#17 Luk Alloo & Omar Souidi

Luk Alloo dames en heren! De man die het vak televisie aan de meest prestigieuze media-universiteit ter wereld heeft geleerd: die met rector Heer Paul Jambers. Op amper 35-jarige leeftijd stampte hij z’n eigen televisiekanaal uit de grond: TV6. De kijkcijfers swingden de pan uit. Heel bekend Vlaanderen (én ver daarbuiten) zette alles op alles om in z’n show te kunnen verschijnen. Van Lionel Richie tot Anouk, van Jo Vally tot Herman Brusselmans, allemaal zwichten ze voor de spontane charme van Luk Alloo. Nadien regeerde hij over het televisielandschap met meer programma’s dan je kan tellen op de vingers van een volgepakte Bosuil. Hij zat in binnen- en buitenlandse gevangenissen, riskeerde z’n leven tijdens opnames en werd zelf op schandalige wijze gearresteerd door de Belgische Staatsveiligheid. In The Last Round neemt hij geen blad voor de mond en onthult hij z’n meest waanzinnige avonturen! Ontdek het vanaf nu, voor het goede doel, op YouTube, Spotify en Apple Podcasts. Heel veel kijk- en luisterplezier!

Deze aflevering is ten voordele van Tele Onthaal Antwerpen vzw. Jullie kunnen het meest laagdrempelige goede doel van het land mee ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve vrienden.

Souidi sessions met Luk Alloo

#16 Teun Voeten & Mounir Souidi

De ‘war on drugs’ wordt al enkele jaren op het scherp van de snee gevoerd. Dit belet niet dat vrijwel dagelijks ernstig drugsgeweld gepleegd wordt en dit recent tot zeer tragische gevolgen leidde. Dé autoriteit op het vlak van drugscriminaliteit schuift aan in the last round. Hij doctoreerde op de Mexicaanse drugsoorlog en publiceerde een studie over het Antwerpse drugsmilieu. Hij doet ook relaas over zijn maandenlange verblijf in de onderwereld van New York waar hij leefde bij de tunnelmensen. Welcome Sir Teun Voeten.

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van stichting Moedige Moeders. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Teun Voeten

#15 Mounir Souidi & Omar Souidi

De voorbije 28 weken hebben de Souidi Brothers in de ziel gekeken van 14 heel unieke gasten. In deze feestelijke maand leggen we nog net voor kerst een speciaal pakje onder uw boom met een stevige Souidi-strik rond! Souidi vs. Souidi. Omar is de host, Mounir is de gast. Wie zijn de inspiratiebronnen van de oudste Souidi? Had hij vroeger écht een nektapijtje terwijl hij naar Kurt Cobain luisterde? Hoe beoordeelt hij justitie? Hoe komt hij tot rust? Wat doet hij in New York? En hoe is het om met Omar samen te werken? Je ontdekt het allemaal in deze Souidi Special Session: de proefaflevering die normaal nooit gedeeld zou worden.

Fijn overigens dat u de voorbije maanden zo massaal heeft afgestemd op The Souidi Sessions! Geniet u van onze podcast? Toon dan uw goed hart en krik het totaalbedrag dat we in seizoen 1 hebben verzameld mee op! U steunt alzo maar liefst veertien (!) verschillende goede doelen. Storten kan op rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Merry Christmas and a wonderful 2023!

Souidi sessions met Mounir Souidi

#14 Frederik Vandermarliere & Mounir Souidi

Het knippen, aansteken en degusteren van een sigaar brengt ons steeds in een feestelijke stemming. Het ideale moment dus in de laatste maand van het jaar voor een fijn gesprek over dit ambachtelijke product, met de man die volgens het veelgeprezen Cigar Aficionado één van de beste sigaren ter wereld maakt. De overname van Oliva in Nicaragua werd door de meesten onmogelijk geacht, maar met brio door deze ondernemer gerealiseerd. Welcome Sir Frederik Vandermarliere!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van Streetwize. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Frederik Vandermarliere

#12+1 Philippe Geubels & Omar Souidi

Van de versafdeling van de Colruyt in Kontich tot een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam… Waar Philippe Geubels ook verschijnt, overal tovert hij een lach op de gezichten van de aanwezigen. In het wereldwijd bejubelde televisieprogramma Taboe lachte hij met mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, maar het was zo respectvol en mooi gemaakt dat het ieders hart verwarmde. In aflevering 12+1 (u weet wel waarom) leren we een andere kant kennen van deze koning van de lach. Philippe heeft veel meegemaakt in zijn leven, inclusief persoonlijke drama’s op veel te jonge leeftijd. Deze aflevering kent een feestelijk strikje, want het is de laatste aflevering van seizoen 1 met Omar als host, of toch niet? Kijk/beluister en ontdek wat we hiermee bedoelen. Veel plezier!

Ook Philippe heeft een goed doel met zich meegebracht dat jullie ondersteuning verdient. Jullie kunnen begeleidingscentrum Het Dennenhof ondersteunen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen. Maak mee een verschil en lever een vrijwillige bijdrage, lieve mensen.

Souidi sessions met Philippe Geubels

#12 Matthias Dobbelaere-Welvaert & Mounir Souidi

In China wordt iedereen massaal in de gaten gehouden en krijg je strafpunten bij ‘fout’ gedrag. Is België op dezelfde wijze aan het evolueren? Is dit gerechtvaardigd in het belang van de veiligheid, en sinds Corona, ook omwille van de volksgezondheid? Heeft iedereen iets te verbergen? Waarom worden Julian Assange en Edward Snowden als staatsgevaarlijk beschouwd? Is Facebook gevaarlijk? Kent Google jouw digitale alter ego? Luisteren jouw gsm-toestel en zelfs tv-toestel jou af? Bestaat privacy überhaupt nog? De autoriteit op privacygebied vergezelde ons in ‘the last round’ voor een uitvoerig gesprek. Welcome sir Matthias Dobbelaere-Welvaert!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van hondenclub De Boeldogs & De Gehoorzame Hond. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Matthias Dobbelaere-Welvaert

#11 Aster Nzeyimana & Omar Souidi

Het zal toch niet? Het zal toch niet? Het zal potverdikke wel! Inderdaad, lieve vrienden van The Last Round; jullie kunnen alweer ten volle genieten van een nieuwe sessions-shot. En shot is geen toevallige woordkeuze, want bij aflevering 11 denken we uiteraard pavloviaans aan … jawel: VOETBAL. Speciaal voor jullie, trouwe volgers van onze gesprekken, hebben we het dan ook voor elkaar gekregen dat de ongekroonde koning van het Vlaamse voetbal Aster Nzeyimana ons trakteert op een bezoek. Maarrrr Aster is uiteraard zóveel meer dan voetbal alleen, dus hebben Omar Souidi en Aster een heerlijke wandeling gemaakt doorheen de vele geneugten des levens. Van de magie van de nacht tot de modieuze inrichting van persoonlijkheden, van neergeschoten vliegtuigen (met waanzinnige gevolgen) tot de meest persoonlijke verhalen. Ze onthullen veel, zal u ontdekken.

Bovendien heeft Aster een hartverwarmend goed doel uitgekozen. Deze aflevering wordt immers georganiseerd ten voordele van de vzw AKIBU. Ontzettend waardevol om te ondersteunen! En dat kan door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Aster Nzeyimana

#10 Dirk Draulans & Mounir Souidi

Gedoctoreerd in de biologie maar de afgelopen decennia voornamelijk actief als journalist, auteur, oorlogsverslaggever en druk bevraagd commentator in de Belgische – en Nederlandse televisiestudio’s. In deze podcast wordt op enthousiasmerende wijze verteld over de klimaatproblematiek, oorlogsconflicten, de mensapen, gelijkenissen tussen mens en dier en zijn fascinatie voor Darwin. Welcome sir Dirk Draulans!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Turnhouts Vennengebied. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Dirk Draulans

#9 Charlotte De Cock & Omar Souidi

Hiii liefhebbers van het een-op-eengesprek! Time for episode nine! Schenk jezelf alvast een lekker drankje in, pakt er een chipke bij en ga met Omar mee op reis naar de wondere wereld van een creatieve duizendpoot die zomaar het hoofdpersonage uit een film van Quentin Tarantino zou kunnen zijn. Ze wordt meteen onze jongste gast ooit bij de Souidi Sessions, maar jullie zullen snel merken dat ze misschien wel de oudste ziel is die we tot nog toe mochten verwelkomen. Ze woonde jarenlang in verlaten kastelen, kent de woestijn van California als haar broekzak, haar schilderijen pronkten op galerijen van Parijs tot Los Angeles en als dj draaide ze sets op onder meer Tomorrowland, Burning Man. Welcome Miss Charlotte De Cock!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Charlotte De Cock

#8 Robin Pront & Mounir Souidi

Filmliefhebbers kijken reeds lange tijd reikhalzend uit naar 26 oktober 2022, dag waarop de Zillion-film in de bioscoop zal verschijnen. De regisseur van deze fantastische productie vertelt op gezwinde wijze waarom dit verhaal van het Antwerpse nachtleven moest gedraaid worden, welke link er bestaat met zijn vorige werk en hoe de fascinatie voor film gegroeid is. Welcome Sir Robin Pront!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Blauwe Kruis. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Robin Pront

#7 Carl Van de Velde & Omar Souidi

Meer dan een kwarteeuw lang organiseert de gast van vandaag coaching seminaries waarin hij ondernemers tracht te begeleiden naar persoonlijke en professionele groei. Maar liefst tweehonderdzestigduizend mensen mochten de inzichten van deze selfmade man reeds ontdekken. Van podia in Beverly Hills tot in Château du Lac, overal smijt Carl zich (soms zelfs letterlijk) met lijf en leden in een poging ondernemers te helpen om een doorbraak te realiseren. Hoog tijd om onze kijkers en luisteraars kennis te laten maken met deze succescoach, zowel op persoonlijk gebied, als op professioneel vlak. Welcome sir Carl Van de Velde!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van MiR society vzw. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). De eerste 100 ondernemers die een bijdrage leveren van minstens €25 maken kans om op 1 december het RAW&REAL business seminar van Carl Van de Velde bij te wonen. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Carl Van de Velde

#6 Geert Hoste & Mounir Souidi

Tussen 1992 en 2016 was hij op nieuwjaarsdag voor meer dan 1,5 miljoen Vlamingen de vaste tv-afspraak met zijn eindejaarsconference. Op excellente wijze vertelt hij hoe de succesvolle carrière startte als straatartiest, tussendoor werd deelgenomen aan Parijs-Dakar, een film met wijlen Jean-Pierre Van Rossem werd gedraaid, gaandeweg zijn zaalshows vorm kregen en waarom gestopt werd op een hoogtepunt. Welcome sir Geert Hoste!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van Amnesty International. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi sessions met Geert Hoste

#5 Steven Wullaert & Omar Souidi

De gast van vandaag was factueel de allereerste gast van The Souidi Sessions ooit. In september 2017 verwende deze vleesgeworden wijngids een live publiek in The Last Round met het delen van zijn kennis. In 2012 werd hij gekroond tot allerbeste sommelier van het land. Reeds sinds 2007 baat hij zijn eigen wijnhandel ‘Vinum Ganda’ uit. In 2017 maakte hij zijn droom waar door met ‘Vintage’ zijn eigen restaurant te openen. Sinds mei 2022 mag hij zich van Michelin uitbater van een sterrenzaak noemen. De ideale gelegenheid om deze Gentenaar aan het grote publiek voor te stellen. Welcome sir Steven Wullaert!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Souidi Session met Steven Wullaert

#4 Inge Onsea & Mounir Souidi

Ze was jarenlang actief op de catwalk en richtte in 1999 haar eigen modelabel op, Essentiel Antwerp. Een bescheiden start met 4 t-shirts in 20 kleuren is na twee decennia uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd modehuis met winkels tot in Zuid-Korea en New-York. Met een aanstekelijk enthousiasme en grappige anekdotes vertelt niemand minder dan Miss. Inge Onsea herself over haar inspiraties, de mooie en moeilijke momenten van een mode-ontwerpster en haar tv-optredens in “Tien om te zien” en “De Verraders”.

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van “VZW Kindergeluk”. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Inge Onsea

#3 Erik Van Looy & Omar Souidi

De droomgast van vandaag is geboren en getogen in 2100 Deurne, de officieuze broer van Gabriel Byrne, studeerde af aan het RITCS om vervolgens het Vlaamse filmlandschap naar een ongezien niveau te tillen. De lat werd steeds hoger gelegd, het begon bescheiden met kortfilms als Dokter Tritsmans en Yuppies, om vervolgens alle registers open te trekken met Ad Fundum, Shades, De Zaak Alzheimer, Loft, The Loft en De Premier. Tussendoor werkte hij op de lachspieren van wereldtoppers in zijn filmrubriek in De Laatste Show. Inmiddels is hij ook al ruim 18 jaar lang presentator van het meest succesvolle televisieprogramma uit de Vlaamse televisiegeschiedenis, toonde hij z’n verborgen zangtalent in ‘The Masked Singer’ en toert hij met zijn theatershow ‘Verslaafd’ doorheen gans Vlaanderen. Hoog tijd om deze boeiende man op de biechtfauteuil van The Last Round te draperen en hem de vragen te stellen die hij in interviews nog niet eerder kreeg voorgelegd. Welcome sir Erik Van Looy!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van de vzw Stisa. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Erik Van Looy

#2 Gust Verwerft & Mounir Souidi

Hij volgde zowaar meer dan 1000 (!) assisenzaken op de voet. Van minuut één tot minuut laatst was hij getuige van de meest gemediatiseerde en besproken assisenprocessen. De zaken Clottemans (“parachutemoord”), Kim De Gelder, Hans Van Themsche, de Kasteelmoord, de zaak-Aquino of recent nog het dossier van Alexander Dean… ze kennen geen geheimen voor gerechtsjournalist Gust Verwerft. Hij komt in zijn gekende stijl niet alleen zijn inzichten delen, maar ook vuurt hij de ene na de andere verbijsterende anekdote op ons af. De tweede aflevering van The Souidi Sessions kent aldus een gedroomde gast voor voor alle fans van ‘True Crime’. Welcome sir Gust Verwerft!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van ‘Fighters Against Cancer’. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Alex Agnew

#1 Alex Agnew & Omar Souidi

Sinds hij als eerste Belg ooit het Leids Cabaret Festival won in 2003, begon hij aan een veroveringstocht doorheen comedyland. Hij kroonde zich officieel tot de King of Comedy door als eerste comedian ooit in het Sportpaleis op te treden (12 keer uitverkocht), hij was ook zanger van DIABLO BLVD en sinds 2018 glijdt hij samen met zijn sidekick Andries BECKERS in maar liefst 1 miljoen oren per maand met hun wekelijkse podcast “Welcome to the AA”. Een knaller van formaat om onze podcast-serie mee te openen. Welcome Alex!

Deze aflevering wordt georganiseerd ten voordele van het VUB Yamina Krossa Fonds. U steunt een enorm goed doel door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE64 3632 2312 0652 (SUPPORT BY SOUIDI FOUNDATION VZW – afgekort: SBSF vzw). Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de verschillende goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

Bekijk de Souidi Session met Alex Agnew
Souidi logo

Contact
info@souidi.be
03 337 09 37

Kantoor Antwerpen
Amerikalei 122
2000 Antwerpen

Kantoor Brussel
Hoogstraat / Rue Haute 195
1000 Brussel / Bruxelles