The art of communication is the language of leadership.

MINA BADLI

Professionaliteit.
Nog voor ik het team van Souidi & Souidi Advocaten kwam versterken, wist ik reeds dat professionele dienstverlening een extreem stokpaardje is van dit kantoor. Gelet op mijn rijke ervaringen als management assistant in de advocatenwereld, geef ik elke dag het beste van mezelf om de werking van Souidi & Souidi Advocaten te optimaliseren. Details maken het verschil. Dit is de reden waarom wij de deuren van het kantoor elke ochtend openen: het verschil maken.

De combinatie van avontuurlijke ervaringen en academische kennis heeft mijn capaciteiten om te relativeren en te contextualiseren aangescherpt. Een argument, een idee of een visie krijgt pas waarde van zodra je optimaal kan vergelijken.

Communicatie.
Vele problemen in de wereld ontstaan door een matige communicatie. Helder en ‘to the point’ communiceren is een noodzakelijke voorwaarde om efficiënt en doeltreffend te kunnen werken. Mijn studies aan de Universiteit van Brussel inzake communicatie in de jaren ’90 betekenden het startsein voor meer dan 20 jaar ervaring op het terrein, waarbij ik de theorie kon omzetten in de praktijk. Met de (grote) glimlach verzorg ik dan ook de communicatie van dit ambitieuze boetiekkantoor.

 

Trots.
Ik ben trots op wat ik doe en wat ik kan betekenen. Wanneer je ons kantoor contacteert, dan zal mijn stem je verwelkomen. Ons cliënteel trakteren op heldere communicatie met respect en professionele ondersteuning zijn de troeven die ik elke dag opnieuw boetseer.

Duizendpoot.
Als administratieve leider van het Souidi & Souidi Advocaten-team kom je in contact met een waaier aan verschillende juridische aspecten. De inhoudelijke variatie zorgt er mede voor dat ik mijn passie met plezier kan uitoefenen, de dankbaarheid die ik van de cliënten en het team verkrijg, is hartverwarmend en werkt enorm motiverend.

Ervaring.
In 1994 ontdekte ik de wondere wereld van communicatie op universitair niveau. Ik stel vast dat deze wereld vijfentwintig jaar later danig geëvolueerd is. Communicatie is overal en onmiddellijk. Telefoon, fax, e-mail, whatsapp, instagram, sms, post, persoonlijk … de communicatiekanalen zijn legio, hetwelk ons vak bijzonder veranderd heeft. Dankzij mijn achtergrond kan ik hier snel en efficiënt mee omgaan én op anticiperen.

Souidi logo

Contact
info@souidi.be
03 337 09 37

Kantoor Antwerpen
Amerikalei 122
2000 Antwerpen

Kantoor Brussel
Hoogstraat / Rue Haute 195
1000 Brussel / Bruxelles