Ambition is enthusiasm with a purpose.

Alen Cilic

Politicus.
Naast het recht, ben ik ook gepassioneerd door de Belgische en buitenlandse politiek. Ik heb de kans gekregen om deze passies dan ook te combineren binnen mijn academische opleiding. Door tijdens mijn bachelor de optie politieke wetenschappen te volgen, heb ik een zeer sterke theoretische basis kunnen opbouwen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was het dan ook tijd om deze theorie om te zetten in de praktijk. Dit werd meteen een persoonlijk succes en heeft ertoe geleid dat ik op 8 januari 2019 mijn eed als gemeente- en OCMW-raadslid heb mogen afleggen. Zowel als advocaat als gemeenteraadslid, kom ik op voor zij die mij het vertrouwen gunnen om hun belangen te volle te verdedigen.

Belgian Malinois.
Koppig, intelligent, waakzaam, spitsvondig en loyaal. Dit is kort samengevat een rasechte Mechelaar. Ik kan steeds op mijn trouwe viervoeter rekenen. Dag in, dag uit, door weer en wind staat hij altijd even enthousiast op mij te wachten. Ik heb geen nood aan een personal coach of een app om in beweging te blijven. Een hyperactieve Mechelaar, met het trekvermogen van een John Deere, is de ideale motivator om elke dag voldoende te bewegen. Hij neemt mij dagelijks op sleeptouw, zowel letterlijk als figuurlijk.

Tech & gaming.
In mijn jongste jaren was ik een fervent gamer. Gezien mijn drukke agenda, heeft dit plaatsgemaakt voor technologie in al zijn facetten. Met veel plezier neem ik deel aan de digitale (r)evolutie die de voorbije jaren aan een razend tempo op het publiek werd afgevuurd. De nieuwste snufjes hou ik dan ook voortdurend in de gaten en integreer ze, waar mogelijk, met enthousiasme binnen mijn professionele en private leven.

Cars & motorcycles.
Niets dat mij beter ontspant dan in de late uurtjes een ritje te maken met mijn wagen. Even afgesloten zijn van de buitenwereld. De zachte straatverlichting, het ontbreken van het drukke verkeer, en de eindeloze weg vooruit, laten mij toe om de vele prikkels die dagelijks op mij afkomen rustig te interpreteren. Het is in deze constellatie, dat mijn creativiteit en inzicht verder worden aangescherpt. Ik heb een zwak voor auto’s van Duitse makelij. Steeds opnieuw ben ik verwonderd hoe men er in slaagt om brute paardenkracht te beteugelen met de grootste precisie en elegantie. Ook van het genie Harley Davidson kan ik oprecht genieten.

Geen excuses.
Toegegeven, niet alles in het leven loopt van een leien dakje. Plannen lopen niet altijd zoals je zou willen, en onverwachte tegenslagen kunnen zorgen voor een opdoffer. In mijn eigen leven heb ik steeds gewerkt aan een sterk schild en realiteitszin. Uitvluchten zoeken of opgeven? Hierop zal je me nooit op betrappen. Resultaat komt niet op bestelling. Niets is meer opwindend dan dankzij extreme inspanningen een vooropgesteld ambitieus doel te bereiken.

 twitter   Twitter

in   Linkedin
Souidi logo

Contact
info@souidi.be
03 337 09 37

Kantoor Antwerpen
Amerikalei 122
2000 Antwerpen

Kantoor Brussel
Hoogstraat / Rue Haute 195
1000 Brussel / Bruxelles