Law, my kind of martial arts.

VERONIQUE DE HERTOGH

Law, my kind of martial arts.
‘Knowing your opponent, is a key to success’. De oosterse vechtkunst Karate vormt sedert mijn allerjongste jaren mijn ultieme drijfveer en motor. Staalhard presteren, met voldoende aandacht en respect voor je tegenstander. Met veel geduld, discipline, jarenlange training en de juiste focus het ultieme duel aangaan is zowel in de dojo als in de zittingszaal cruciaal. ‘A black belt is a white belt who never quits a fight’. Met een op maat uitgekiende strategie en kracht van het woord maak ik elke dag opnieuw jacht op een ippon. OSU!

Met een glimlach maar resoluut.
Ik beschouw het als een wezenlijk onderdeel van mijn missie om mij zoveel als mogelijk beschikbaar te stellen voor de cliënten van Souidi & Souidi Advocaten. Zonder enige aarzeling en doortastend het pad naar mijn doel te plaveien. Knopen doorhakken vergt moed, kennis en besluitvaardigheid. Bedachtzaam, daadkrachtig en met overtuiging. Een glimlach mag hierbij niet ontbreken, een positieve mindset draagt bij tot een succesvol resultaat.

Fortune favors the brave.
Geluk dwing je af, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Ongeluk kan eenieder overkomen, doch de wijze waarop je hiermee omgaat is essentieel om je verdere toekomst in te richten. Door een zo ambitieus mogelijk sausje te gieten over realistische doelstellingen, vergroot je de kans op tevredenheidsmaximalisatie. Dat is dan ook ten allen tijde het doel bij aanvang van elk dossier: de tevredenheid van de cliënt te realiseren door open en eerlijk te communiceren over de haalbaarheid van diens verlangens.

Veronique De Hertogh

Nikè. Griekse godin van de overwinning.
Mijn voornaam geeft het weg: ik ben voorbestemd te verschijnen daar waar strijd plaatsvindt. Net zoals de goden met al hun bijzondere krachten heersten over hemel en aarde, zo betracht ik mijn talent aan te wenden om de forse confrontatie die elk dossier kan worden krachtig aan te gaan. Vero-Nikè…zij die de zege brengt.

Zonder kritiek geen progressie.
Vernieuwend en baanbrekend. Kernwoorden die ervoor zorgen dat ik in elke zaak de hoogste juridische kwaliteit nastreef. Een cliché vanuit de bedrijfswereld luidt niet zelden: ‘But why have we always done it this way?’ Onze Belgische justitie lijkt soms een beetje vastgeroest in de Middeleeuwen en het is onze taak als advocaat om met een kritische blik alles in vraag te blijven stellen en op zoek te gaan naar vernieuwende, creatieve oplossingen binnen de krijtlijnen van de wetgeving. We moeten ons brein van het verleden durven loskoppelen om alzo op een vernieuwend, vooruitstrevend elan te kunnen voortbouwen. Ik mocht gedurende mijn stage reeds participeren in bijzonder belangrijke, lijvige en grote dossiers. Mijn jeugdig enthousiasme en frisse kijk werd duidelijk gewaardeerd door mijn patroon en ons clientèle.

Souidi logo

Amerikalei 122
2000 Antwerpen
info@souidi.be
03 337 09 37